FCK's omklædningsrum

Rundvisninger i vinterferien

I vinterferien kan du komme på rundvisning bag kulisserne i Telia Parken to gange dagligt fra mandag til fredag den 10.-14. februar (uge 7).

Rundvisningerne begynder kl. 10.30 og 12.30 i Fanshoppen på Øster Alle, og du bedes møde senest et kvarter før turen begynder.

Her betaler du også for turen, som varer ca. 50 minutter. Bagefter er du velkommen til at besøge FCK Experience i Fanshoppen, hvor du kan fordybe dig i aktuelle udstillinger fra FCK-universet.

Prisen er 80 kroner for voksne og 40 kroner for børn.

>> Læs mere om FCK Experience

Private rundvisninger
Du kan også arrangere en private rundvisning. Den kan max. rumme 40 deltagere og er ideel for arbejdspladser og skoleklasser. En privat rundvisning koster 1500,- og skal bookes min. 14 dage forinden på rundvisning@parken.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 7 dage.

Rundvisninger i sommerferien
Vi kan allerede nu oplyse, at rundvisningerne i sommerferien forventes at begynde i uge 29, eftersom Telia Parken er udlejet til EURO 2020 fra 18. maj til 6. juli, hvor der ikke er mulighed for rundvisninger. Vi informerer nærmere om datoerne mv i løbet af foråret, når vi kender kampprogrammet for den kommende sæson.