Action i FCK-feltet

Ståle: God første time, siden var AGF bedst

"Jeg er okay tilfreds med vores første time, hvor vi er det bedste hold, men den sidste halve time tager AGF over og er bedst," sagde Ståle efter 0-1-nederlaget til AGF, som scorede sejrsmålet to minutter inde i tillægstiden.

"Det kunne være gået begge veje i dag, men man kan ikke indvende noget mod, at de vinder til sidst, for de slutter som sagt bedst af og har et par store chancer mod slutningen. Men vi havde chancerne til at selv at afgøre det tidligere."

"Det bliver selvfølgelig altid lidt mere uroligt, når vi skifter den del ud, men på den anden side kom de nye spillere ind på vante positioner. Men især dødboldene skal vi arbejde med den kommende tid, for vi har to hjørnespark og en del frispark fra siderne, som vi ikke får noget ud af."

"Alt i alt har det dog været en perfekt træningslejr, bortset fra de skader vi har fået, men sådan er fodbold. Men vi har haft perfekte faciliteter, både hotel og træningsanlæg, og vi har haft perfekte træningsmodstandere," sluttede Ståle.

"Det er altid dejligt at vinde en turnering, også selv om det er en træningsturnering, og jeg er godt tilfreds med indsatsen, hvor vi slår et stærkt FCK-hold. Forhåbentlig kan vi også slå dem i ligaen næste gang," lød det fra AGF-træner David Nielsen efter hans spillere havde løftet Atlantic Cup-trofæet.

Lørdag rejser truppen hjem til København, og allerede mandag eftermiddag venter en træningskamp/reserveligakamp mod OB kl. 13 på Nummer 10, og så er der forårspremiere i 3F Superligaen fredag kl. 19 i Esbjerg.