Remmer: Konkurrence gør os bedre

Remmer: Konkurrence gør os bedre

Når der fløjtes til kamp søndag i Haderslev, bliver det samtidig et opgør mellem den nuværende nummer 2 og 3 i Alka Superligaen. Ikke desto mindre tror Christoffer Remmer på en sejr over SønderjyskE – der er dog ikke plads til at tage let på modstanderen.

 - De arbejder stenhårdt. Uanset, hvordan kampen udvikler sig. Om det bliver en kamp, hvor det kører for dem med bolden, eller om det bliver en mere fysisk kamp, så arbejder de virkelig for det. De kampe, vi spiller mod dem, er altid opgør med fuld knald på. Det, vi skal gøre for at lykkes mod dem, er at få vores spil til at fungere. Vi skal dominere og være først på boldene, have en god og hurtig boldomgang og lægge et massivt pres. Men vi skal også være tålmodige, for de har ofte god succes med at stå kompakt i defensiven, og har vi noget coolness, så skal målene nok komme, vurderer Christoffer Remmer, der samtidig glæder sig over det stigende niveau i truppen. Et niveau, som ifølge ham er proportionalt med skadessituationen. 
 
 - Jeg har en følelse af, at vi er ved at blive spillet ganske godt sammen som hold. Vi har leveret nogle gode præstationer, og jeg synes ikke, at vi er så voldsomt ramt af skader, som vi har været. Folk er ved at være på vej tilbage igen, og det skærper konkurrencen og giver et bedre niveau, når alle kæmper alt, hvad de har for at få minutter på banen. Det kan vi mærke både i træningspassene og i kampene, hvor de spillere, der kommer på banen fra bænken virkelig gør en forskel, siger Christoffer Remmer.