Amankwaa: Man ved ikke altid, hvor man har SønderjyskE

Amankwaa: Man ved ikke altid, hvor man har SønderjyskE

Der er dømt noget, der har en snert af topopgør, når vi drager til Haderslev for at møde SønderjyskE. En kamp, som ifølge vores offensivspiller, tilbagevendte Danny Amankwaa, kan blive svær – men langt fra umulig, når det kommer til at hjemføre tre vigtige point til tabellen. 

 - Man ved ikke altid, hvor man har SønderjyskE. De har gjort det utrolig godt i denne sæson indtil videre, og nu ligger de altså nummer tre, og det er oftesvært at spille derovre. De er et disciplineret hold og har tur i den lige nu. Det er ikke altid, banen bliver vandet, men det handler for os om at spille vores spil og fokusere på det, vi kan. Så skal vi nok få de tre point med hjem, siger Danny Amankwaa, der kan se tilbage på en sæsonstart med flere gode takter. 

 - Jeg synes, at vi har fået ganske godt gang i vores offensiv. Vi scorer flere mål, end det var tilfældet på samme tid sidste sæson. Defensivt skal vi selvfølgelig altid gå efter at holde nullet, men overordnet set, synes jeg, at vores udvikling i denne sæson har været god, og det har været godt at følge fra sidelinjen, siger Danny Amankwaa. 

Kampen mod SønderjyskE fløjtes i gang kl. 16.00