Reaktioner fra spillerne

Rurik Gislason
- Vi kom her ud til Hvidovre, og gjorde hvad vi skulle, nemlig vandt en fortjent sejr. Med mange nye ansigter i truppen, spiller vi en fin kamp og leverer en professionel indsats. Det var sjovt med en pokalkamp, der var en god stemning – og vi tager glade herfra efter endnu en sejr.

Georg Margreitter
- Vi chokerede dem nok med en scoring efter ikke engang et minut (32 sekunder, red). Det kunne ellers være blevet en svær opgave, for selvom vi møder et hold fra rækken under os selv, så er det ofte svært når man spiller udekampe i pokalturneringen. Det vidste vi godt, og derfor var det også godt at komme hurtigt på både 1-0 og 2-0. Efter det andet mål går vi nok to gear ned, og de får reduceret. I 2. halvleg kommer vi hurtigt tilbage på sporet, får scoret et par mål mere og har kontrol med kampen. De får til allersidst reduceret, lidt et ”lucky punch”, men alt i alt en fortjent sejr.

Danny Amankwaa
- En fin indsats hvor vi i store dele af kampen holder en godt tempo. Vi får en god start på begge halvlege, og da vi i 2. halvleg kommer foran både 3-1 og 4-1, så er kampen mere eller mindre lukket. Det  var min første kamp som venstre back, men jeg er godt tilfreds med egen indsats, selvom jeg nok befinder mig bedre på kanten.