Sten Grytebust

Reaktioner fra debutanterne

Victor Nelsson
"Vi måtte kæmpe hårdt lige til det sidste, men vi fik sejren, og det var det vigtigste, så kommer præstationerne i anden række. OB var klart bedst før pausen, hvor vi smider for mange bolde væk og står for spredt på banen. Men det blev meget bedre efter pausen, hvor vi stod mere kompakt og viser stor moral ved at vende det til sejr."

"Jeg er kommet lidt sent ind på holdet efter U21-EM og ferien, så der er stadig nogle småjusteringer i forsvarsspillet, men jeg kender jo FCK-systemet godt fra Superligaen, og jeg synes det passer godt til mig, så der er ikke så meget, der skal til for at få det helt ind under huden."

Jens Stage
"Vi viser virkelig stærk karakter i dag ved at vende 0-2 til sejr. Det var dejligt at komme ind og få min debut, da nogen af de andre blev lidt trætte, og jeg gik bare ind for at knokle det bedste, jeg har lært."

"En perfekt start med tre point - og nu ser jeg frem til, at det også bliver sjovt på fredag, når vi møder AGF!"

Sten Grytebust
"Selvfølgelig var det lidt specielt at debutere her, hvor jeg spillede for lidt over en måned siden, men jeg har vidst i en uges tid, at jeg skulle stå, og jo nærmere vi kom, jo mere glædede jeg mig bare - og dejligt at det endte med en sejr!"

"Defensivt var det ikke vores bedste kamp, for de fik alt for mange chancer, især før pausen, men vi får rettet godt op på det. Og ja, selvfølgelig var det dejligt at have nogle redninger til sidst, hvor de pressede på, men det er jo også derfor, FCK har hentet mig."