Dame N'Doye

3-2 efter i forrygende comeback i sæsonpremieren

Det lignede, at sæsonpremieren skulle ende med et nederlag, men vi vendte det hele og vandt 3-2 i Odense.

Hjemmeholdet kom foran 2-0 i løbet af den første halve time, inden Jonas Wind lige før pausen og Dame N’Doye lige efter pausen bragte balance i regnskabet. Efter 70 minutter fuldendte N’Doye det fremragende comeback og sikrede en flot premiere-sejr.

OB’s Troels Kløve scorede allerede efter 50 sekunder. Og selvom vi efterfølgende kom frem til gode muligheder ved både Jonas Wind, som ramte ydersiden af stolpen, og Robert Skov, så var det hjemmeholdet, der scorede kampens andet mål – endnu engang ved Troels Kløve.

Efterfølgende havde både Dame N’Doye og Varela fine tilbud, og halvlegen endte heldigvis med en københavnsk reducering. N’Doye headede hårdt til et hjørnespark fra Viktor Fischer, og tæt under mål dirigerede Jonas Wind bolden i mål med pandebrasken.

Dobbelt N'Doye efter pausen
Kort efter pausen kom så udligningen! Kampens flotteste angreb endte med, at Viktor Fischer spillede bolden fladt på tværs til N’Doye, som kunne sætte en sikker inderside på og sende kuglen i et tomt mål til 2-2.

Efter 70 minutter fuldendte Dame N’Doye det forrygende comeback med scoringen til 3-2. Falk drev bolden frem, fandt indskiftede Carlo Holse, som kvikt vippede den videre til N’Doye, der sparkede bolden fladt i mål i det lange hjørne.

Mod slutningen pressede hjemmeholdet på forsvaret og Sten Grytebust stod flot imod. Sikke en sæsonstart!

Tre debutanter og et comeback
Søndagens kamp gav FCK-debut til Sten Grytebust, Victor Nelsson og Jens Stage. Stort tillykke til alle tre med debuten! Derudover gav kampen også comeback til Carlo Holse, der jo er tilbage i klubben efter endt lejemål i Esbjerg. Godt at have dig tilbage, Carlo!

Der skal også lyde en stor tak til mange medrejsende F.C. Københavnere, som fortsatte hvor de slap i sidste sæson og leverede en suveræn støtte til drengene.