READY FOR COPENHAGEN: Den nye hjemmebanetrøje er landet!

Sammen med adidas præsenterer vi den nye hjemmebanetrøje for sæsonen 20/21 under fanen READY FOR COPENHAGEN.

Vi er i midt i en tid med restriktioner og et anderledes fodboldliv, men der hersker ikke tvivl om, at vi alle står klar for København. Som klub, spiller, fan og som Københavner.

Ny sæson, ny trøje, nye minder. Ligesom klubben og byen, rummer den hvide hjemmebanetrøje storhed, drømme og en historie som vidner om, at vi kan, vil og skal spille med de bedste i verden.

F.C. Københavns nye hjemmebanetrøje er tilgængelig fra i dag i Fanshoppen og på www.fckfanshop.dk i alle størrelser.

>>> Se den nye trøje her

”Det har været vigtigt for os at skabe en anderledes hjemmebanetrøje, som vil skille sig ud i forhold til tidligere trøjer, men samtidig have et enkelt, stilfuldt og stærkt udtryk," fortæller Martin Nøhr, Store Manager i FCK Fanshop.

"Sammen med adidas glæder vi os til at se trøjen få sit eget liv i Københavns gader, såvel som på tribunen og ikke mindst på banen. F.C. Københavns nye hjemmebanetrøje er klar til at skrive historie på ny, og sætte en streg under at København er hvid og blå.”

>>> Vær blandt de første til at trække i trøjen

Oplev historien i FCK Experience
Den hvide trøje har siden 1992 været omdrejningspunkt for vores fælles historie og unikke minder.

I FCK Experience præsenterer vi i dag, fredag, også en helt ny og spændende udstilling om Københavns hvide hjemmebanetrøje.

Her er rig mulighed for at opleve og genleve de mange fantastiske stunder i Hovedstadens hvide trøje samt kigge nærmere på den nye trøje for sæsonen 20/21.

Åbningstid
Udstillingen kan opleves i den normale åbningstid i FCK Fanshop: mandag-fredag 10-18, lørdag 10-16, søndag 11-16 - og desuden altid mindst tre timer før hver hjemmekamp.

 

Ready for Copenhagen