FCK Experience: Hovedstadens hvide trøje

I dag præsenterer vi den nye hjemmebanetrøje for sæsonen 20/21.

Det markerer ligeledes åbningen af en helt ny udstilling i FCK Experience i samarbejde med adidas. Udstillingen er dels en præsentation af den nye trøje, dels en hyldest til F.C. Københavns hvide hjemmebanetrøje, samt de minder og den historie, trøjen rummer. 

Udover en historisk gennemgang af den hvide hjemmebanetrøje, er der også gjort plads til et udvalg af minder, som fans har meldt ind med.

Og der er selvfølgelig rig mulighed for at se, prøve og købe den nye hjemmebanetrøje, der også fås med helt nyt navn- og nummertryk.

>>> Se den nye trøje her

FCK Experience har siden sin åbning i 2017 haft det formål at samle fans og klub i et univers, som fortæller om den rejse klubben har været på siden 1992. FCK Experience har også fungeret som lokation for højaktuelle emner, som f.eks. spillerpræsentationer, kunstudstillinger og bogreceptioner.

"At vi nu kan bruge stedet ved lanceringen af vores kommende hjemmebanetrøje sammen med adidas er helt i tråd med de ønsker vi har for stedet, og vi glæder os til at byde fans velkommen i FCK Experience igen,” fortæller Daniell Askholm, Head of Fan Engagement.

Udstillingen er åben inden for normal åbningstid i FCK Fanshop (Se åbningstider her) og grundet Covid-19 restriktioner er der begrænset kapacitet. Vi opfordrer til at holde god afstand til hinanden. 

>>> Få dit eksemplar af den nye trøje