Pimpong skifter til Viking Stavanger

Den norske Tippeligaklub, Viking Stavanger, har i dag skrevet kontrakt med F.C. Københavns ghanesiske landsholdsspiller, Razak Pimpong. ”Pim” rejste i 2000 som 17-årig til Danmark og jyske FC Midtjylland, og i foråret 2006 skiftede han fra FCM til F.C. København. Han har spillet 37 kampe for Byens hold og scoret ét mål for klubben som i øvrigt var det vigtige sidste-minuts sejrsmål mod Lillestrøm i Royal League-finalen i 2006.

 

Klubbens sportsdirektør, Carsten V. Jensen, siger:

 

- Pimpong har været et skoleeksempel, når det gælder integration af spillere. Han har som person fungeret fra første færd og har bidraget både på træningsbanen og i omklædningsrummet. Desværre er det ikke blevet til så meget spilletid som vi og som Pimpong havde håbet og troet på. Vi ser dette som et godt skifte for alle parter og klubben ønsker Pim held og lykke i Stavanger.

 

Razak Pimpong siger selv:

 

- Jeg har haft en god tid i København, og jeg vil helt sikkert komme til at savne de mange venner jeg har i klubben. Men jeg har stadigvæk sportslige ambitioner og jeg kunne mærke at Viking var meget interesserede i mig, så det har været forholdsvis nemt for mig at sige ja til deres tilbud. Jeg vil gerne takke alle FCK-fans for den super opbakning jeg har fået. Nu glæder jeg mig til at starte mit nye fodboldliv i Norge.