A night to remember

A night to remember
Onsdag den 25. august 2010 har indskrevet sig i F.C. Københavns historiebog, som en af de største aftener indtil videre. Kvalifikationen til UEFA Champions League-gruppespillet er kæmpestort for alle i og omkring klubben.

I F.C. København tænker vi altid langsigtet, og onsdagens præstation er et resultat af et langvarigt og solidt arbejde i klubben, og vi føler naturligvis at det er fuldt fortjent, at vi nu igen få muligheden for at være med, hvor det er allermest sjovt og spændende.

Onsdag aften satte også en ny standard for støtten og samarbejdet mellem F.C. København og vores mange fans. I ugerne op til opgøret, har FCKFC, Urban Crew, øvrige fanfraktioner og klubben arbejdet målrettet på at skabe den bedst mulige kulisse for spillerne, og det lykkedes til fulde. Spillere og trænere var overvældet over den ankomst de fik med spillerbussen, ved opvarmningen og gennem hele kampen fra lidt over 30.000 dedikerede fans i PARKEN.

Vi har alle en andel af kvalifikationen til UEFA Champions League, og fra klubben fra der endnu engang lyde en stor TAK – vi glæder og til at fortsætte eventyret sammen med jer!

Også foran TV-skærmene kan Viasat berette om et rekordhøjt seertal for stationen. 596.000 så med på det højeste tidspunkt, og det tal overgåes kun af Champions League-finalerne fra 2008 og 2009.

Fotos: Sportsagency.dk