Jacob Neestrup

Neestrup: Vi fik det ud af kampen, som vi ville

Løverne leverede en fin indsats i årets første testkamp mod Leverkusen, som om en uge tager hul på forårssæsonen i Bundesligaen, og cheftræner Jacob Neestrup fik generelt det ud af kampen, som han ville.

"Jeg er tilfreds med specielt de første 60-65 minutter. Vi lignede lige fra starten et hold, der er svære at slå," indledte han sin analyse.

"Vi var gode i vores tidlige opbygning, når de gik højt på os, men det vi manglede var, at for meget løb ud i sandet på de sidste 20-25 meter oppe ved deres mål, selv om vi egentlig fint og ret nemt kom derop. Men der skal vi få mere ud af det i form af langskud, indlæg, hjørnespark og så videre. Det var også den primære årsag til, at vi fik lidt for mange omstillinger imod os i 2. halvleg."

"Vores eget høje pres fungerede også okay ,og vi forsøgte så lang tid der var kræfter. Men de er jo også et andet sted end os i deres forberedelser, og det skal man selvfølgelig huske. Men det var netop også derfor, vi tog herned for at blive rigtig godt matchet og få fart i fødder og i hoved. Og på den måde synes jeg, at vi fik det ud af det vi skulle."

"Og så betyder 0-1 eller 0-0 ikke så meget, for det var en ret lige kamp, specielt midt på banen, Men når de brød vores forsvarslinje, så var de farligere end vi var, men i andre faser af spillet synes jeg, at vi var en lille tand bedre end dem."

"Vi måtte spille det sidste kvarter med ti mand, fordi Khocholava måtte udgå efter et slag på foden. Der blev vi fanget af, at Victor i går måtte melde fra, og at vi ikke kunne nå at ændre billetten, så Mukairu kunne tage med. Han måtte tage et senere fly, men på grund af dårligt vejr missede han en forbindelse, og derfor nåede han ikke herned. Det er selvfølgelig ærgerligt, men så er reglerne sådan, at vi ikke må sætte en udskiftet spiller ind igen."

"Men ellers synes jeg, at folk så forholdsvis fitte og friske ud, og der var gode relationer både offensivt og defensivt, så vi er kommet godt i gang med pre-season," sluttede Jacob Neestrup.