Rasmus Falk, Jacob Neestrup og William Clem

Falk: En god test i Tyskland for os

Truppen er tilbage efter en forlænget vinterpause, og søndag spiller holdet første træningskamp mod Bundesliga-mandskabet Bayer Leverkusen. En hård første test, da det er tyskernes sidste træningskamp inden Bundesligaen starter op igen i den kommende weekend, mens det er løvernes første inden forårspremieren i februar.
 
Rasmus Falk glæder sig derfor til en anderledes træningskamp end normalt på denne årstid.
 
Op i gear med det samme
”Det bliver stærk start, hvor vi skal møde et Bayer Leverkusen-hold, som kun har én uge til deres første ligakamp. Det betyder, at vi kommer op i gear med det samme, og vi kommer til at møde et hold med højt tempo og kvalitet - og jeg tror, det bliver rigtig fint for os med en god test i Tyskland,” siger Rasmus Falk.

Midtbanemanden fylder faktisk 31 år på kampdagen søndag og har indtil videre oplevet en god pre-season på Frederiksberg.

Spændende at se hvor vi står
”Vi er kommet stærkt tilbage, truppen ser fin ud i test og folk virker klar. Så vi skal ned og have en god træningskamp i Tyskland, som forhåbentlig giver os et godt udgangspunkt for resten af forberedelserne, så vi kan bygge på derfra. Det bliver en modstander på et højere niveau, end hvad vi plejer at starte ud med i januar, men det bliver spændende at se, hvor vi står.”

Føler sig fit
Selv føler Falk sig også ovenpå igen efter et setback i efteråret, hvor han skadet måtte lade sig udskifte i Jacob Neestrups første kamp som cheftræner mod AGF i Parken.

”Jeg er startet fint i pre-season og står rigtig godt, efter jeg kom mere og mere med mod slutningen af efteråret efter min skade i oktober. Jeg føler mig godt tilpas og klar til at give den gas,” slutter Falk.

Træningskampen spilles søndag kl. 13.00 i Leverkusen og kan streames (med dansk IP-adresse) her på FCK.DK. Der er udover træningskampen i weekenden planlagt fem andre træningskampe, heriblandt mod AGF og både svenske og norske hold på træningslejren i Portugal i februar.