Jubel efter scoring

Neestrup: Hellere videre efter 120, end ud efter 90...

Inden kampen sagde Jacob Neestrup, at det bare handlede om at komme videre. Og gerne efter 90 minutter. Men han fik ikke begge ønsker opfyldt.

”Nej, men jeg vil hellere gå videre efter 120 minutter end ryge ud efter 90,” kom det prompte fra cheftræneren efter 3-1sejren i Thisted, som først blev sikret efter to mål af Andreas Cornelius i den forlængede spilletid.

”Men vi kom simpelthen for dårligt ind til kampen og før pausen rammer vi slet ikke det niveau, som vi forventer af os selv. Der spillede vi slet ikke med den intensitet og kollektive tilgang, som vi har gjort i de seneste kampe.”

”Selv om vi kom foran på Orris mål, så gav vi Thisted en fornemmelse af, at de kunne opnå noget i dag, og det er farligt i de her kampe. Vi var alt for sløsede defensivt, så de nærmest kom til flere chancer, end vores modstandere i Superligaen. Efter de udlignede, kunne de med lidt held også være kommet foran, men blandt andet havde Kamil nogle gode redninger.”

”Vi blev bedre efter pausen og skabte jo også rigeligt med chancer til at afgøre det efter 90 minutter, men da det stadig stod 1-1 mod slutningen, så tænkte vi selvfølgelig lidt på, at vi ikke skulle satse hele butikken. Sagt i al respekt for Thisted, som virkelig fortjener ros for deres indsats i dag, så vil en halv time mere mod et hold fra tredjebedste række altid være til vores fordel, og det viste sig også i dag.”

”Jeg er heller ikke nervøs for, at den ekstra halve time får betydning på søndag i Aarhus, for vi havde bolden nærmest hele tiden og kom på den måde ikke til at skulle arbejde så fysisk hårdt. Og sidst vi spillede 120 minutter i Hobro, gik vi også ud og leverede en fremragende præstation mod Midtjylland tre dage senere, og nu har vi en dag mere at løbe på,” sluttede Jacob Neestrup.