Lukas Lerager

Neestrup: Fortjent at vi fik mindst det ene point

”Jeg synes, at vores 1. halvleg var tæt på perfekt, og det eneste der manglede, var jo bare, at vi havde scoret et mål eller to på de store chancer, vi skabte,” sagde Jacob Neestrup efter 1-1-kampen i Aarhus.

”Efter pausen lagde de ud med mange dødbolde, og vi mistede rytmen i vores spil for en periode, men jeg synes stadig, at 2. halvleg var ret lige og med meget få chancer. Vi gav så bolden væk ved deres mål, men herefter gjorde vi alt, hvad vi kan for at kæmpe os tilbage, og vi pressede dem massivt mod slutningen."

"Så jeg synes bestemt, at det er meget fortjent, at vi fik mindst det ene point. Det var ikke en perfekt kamp fra vores side, for så havde vi stået med alle tre point, men jeg synes, vi leverede en rigtig god udekamp her i Aarhus.”

”Der er stor forskel på at tabe og spille uafgjort, især lige inden vi går på landskamppause. Der vil jeg ikke gå og være irriteret over de to point, som vi ikke fik i dag, for det må vi leve med en gang imellem i en kamp som denne. Jeg er mere irriteret over, at vi har tabt hjemme til både Silkeborg og Midtjylland.”

”Med hensyn til Kevin Diks’ andet gule kort til allersidst, så kan jeg godt forstå, at det kan se sådan ud fra Sundbergs vinkel, for det går stærkt til sidst, og det skal man have forståelse for. Og han dømmer i øvrigt en fremragende kamp. Men når jeg ser det bagefter fra flere vinkler, så synes jeg helt ærligt, at det er Mikael Anderson, der laver frispark og skal have gult,” sluttede Jacob Neestrup.

>> Opdateret 10. oktober: Det andet gule kort annulleret efter klage