Jacob Neestrup

Neestrup før Randers: Skal fortsætte stimen

Efter den samlede 8-3-sejr over Breidablik onsdag aften går det lørdag eftermiddag løs i 3F Superliga mod Randers FC i Parken.

"Vi gik suverænt videre, og vi lukkede kampen i første halvleg, så det var vi tilfredse med. Og så har vi bearbejdet det, der ikke var godt nok. Men hvis man kigger på mange andre resultater i kvalifikationskampene rundt omkring i Europa, så kan man hurtigt se, at man ikke 'bare' går ud og kører et hold over. Derfor skal vi selvfølgelig præstere meget bedre, end vi gjorde i indledningen af kampen i onsdags," lyder det fra cheftræner Jacob Neestrup.

God randrusiansk statistik i Parken
Randers FC fik 1-1 i Parken for to måneder siden, hvor mesterskabet var sikret inden sidste spillerunde. Og cheftræneren ser frem til en svær opgave.

"Randers har været lidt for komfortable med at spille i Parken i de seneste 5-6 kampe, hvor de fortjent har taget mange point fra os. Det er et fysisk stærkt hold, der er dygtige i deres indlægsspil og på deres omstillinger. Det skal vi lukke ned for, og vi skal kunne kontrollere kampen og tage tre point igen. Vi er inde i en rigtig god stime fra afslutningen af sidste sæson og til starten af denne sæson. Og den skal vi fortsætte," slår Neestrup fast.

To nye ansigter i truppen
Nicolai Boilesen er i truppen igen for første gang siden oktober sidste år, hvor han pådrog sig sin alvorlige knæskade mod Brøndby. Og nytilkomne Mohamed Elyounoussi er et andet nyt ansigt blandt de udvalgte til opgøret.

"Der er dejligt, at vi kan introducere 'Moi', som vi forhåbentlig får at se i aktion i morgen for første gang. Og det er en endnu større glæde for os allesammen, at 'Boile' også er nået så langt i sin genoptræning, at han nu er klar til kamp. Inden længe vil han være en del af konkurrencesituationen i midterforsvaret, og det ser vi frem til."

Kampen i Parken fløjtes igang kl. 16.00. Husk der er klubmarch fra Kongens Nytorv inden. Læs mere om den i linket her.