Jacob Neestrup

Neestrup: Et stort og vigtigt point

 ”Vi fik et stort og vigtigt point i dag på en svær udebane, men det var ikke en præstation, jeg er helt tilfreds med,” indledte cheftræner Jacob Neestrup efter aftenens målløse kamp i Aarhus.
 
”Vi fik en skidt start på kampen i dag, og det gav selvfølgelig også AGF ekstra energi, at de fik det tidlige mål, selv om der bliver dømt offside bagefter. Men de første 20-25 minutter var vi slet ikke med i kampen, men selv om de havde mange farlige situationer, holdt vi dem fra store chancer. I slutningen af 1. halvleg fik vi arbejdet os lidt tilbage, men uden at blive rigtigt gode.”

”Efter pausen fik vi bedre kontrol over spillet og havde også et solidt spilovertag, men stadig uden at vi blev rigtigt farlige. Det var selvfølgelig en streg i regningen, at vi måtte tage Corner ud 7-8 minutter efter, at vi havde sat ham ind, men jeg ved endnu ikke, hvad der skete, så det må vi tage senere. Men det er rigtig synd for både Corner og holdet, for selvfølgelig ville vi gerne kunne bruge hans kompetencer i en kamp som denne.”

”Da vi havde taget Hákon ud, måtte vi ændre lidt, så Claesson rykkede frem, og Isak kom ind på midten, hvor han i øvrigt gjorde det udmærket, selv om han ikke har spillet så meget.”

”Det var stadig en meget intens og chancefattig kamp, men også en ret låst kamp til tider. Kamil havde en stor redning et kvarter før tid, men alt i alt mener jeg, at begge hold godt kan være tilfredse med det ene point.”

”Det er klart, at vi gerne vil præstere bedre over 90 minutter, end vi gjorde i dag og også har kæmpet med i nogle af de seneste kampe, men sådan er det over en lang sæson. Vi skal kæmpe hårdere for pointene i øjeblikket, men det gør vi, og vi får dem også.”

”Jeg mødte også AGF i min første kamp som cheftræner, og dengang så alting ret sort ud, og vi kunne på ingen måde tage for givet, at vi her midt i april ville føre Superligaen med to point og selv kan afgøre mesterskabet. Det er en kæmpe præstation af hele holdet, og jeg tror stadig fuldt og fast på det her hold.”

”Men der er seks runder endnu, og selv om alle taler om, at Nordsjælland tabte i dag, så må vi altså også huske hvem der slog dem. Vi har selv haft store udfordringer med Viborg, som nu kun er seks point efter og stadig inde i billedet, og havde vi tabt i dag, havde AGF også været meget tættere på. Det er også to hold, der spiller virkelig stærkt i øjeblikket, så vi har stadig den største respekt for alle vores modstandere og skal give alt, hvad vi har hver eneste gang,” sluttede Jacob Neestrup.