Kamil Grabara

0-0 i Aarhus

AGF kom som ventet blæsende fra start og sendte allerede i andet minut bolden forbi Grabara, men et VAR-tjek viste, at der var offside i opspillet.

De første 45 minutter blev præget af hjemmeholdets ønske om en hektisk kamp med mange dueller og meget direkte angrebsspil. Der var masser af dueller rundt om på banen, og AGF havde mange hjørnespark og indlæg, men hverken de eller vi kom frem til mange chancer eller afslutninger.

Viktor Claesson havde løvernes bedste bud, da han firsttimede bolden over mål fra udkanten af AGF-feltet efter godt forarbejde af Ankersen og Lerager.

Andreas Cornelius og Jordan Larsson afløste Haraldsson og Diogo i pausen, men det blev en kort fornøjelse for Corner, som udgik efter bare 7-8 minutter og blev erstattet af Isak Johannesson.

Anden halvleg blev mindre hektisk end første, men stadig i et fint tempo. Vi havde i lange perioder godt kontrol over tingene, men kan takke en mirakelredning af Grabara for, at Patrick Mortensen ikke bragte hjemmeholdet foran i 78. minut.

Set over kampen som helhed virkede pointdelingen som et rimeligt resultat for begge hold, og vi udbyggede dermed føringen i toppen af tabellen til to point foran FC Nordsjælland.

Tæt program forude
Der venter nu et tæt program de kommende uger med fem kampe mod FC Nordsjælland og Brøndby - i første omgang en pokalsemifinale i Farum onsdag kl. 18.00 og dernæst et Derby i en fuldsat Parken næste søndag:

Du kan skrive dig på venteliste til evt. ledige pladser til Derbyet - og stadig sikre dig pladser til semifinale-returkampen mod FC Nordsjælland torsdag den 4. maj samt Superliga-hjemmekampene mod AGF søndag den 21. maj og sæsonafslutningen mod Randers FC søndag den 4. juni.