Nathan Trott

Nathan Trott ny FCK-keeper

F.C. København har sikret sig Nathan Trott som ny målmand fra den kommende sæson og frem til sommeren 2028. Trott skifter til FCK fra engelske West Ham FC.

25-årige Nathan Trott har været i West Ham gennem en årrække, mens han de seneste to sæsoner været udlånt til Vejle Boldklub. Her har han i den seneste sæson vist sig som en af Superligaens bedste målmænd: 

”Vi er glade for, at vi har fået en aftale på plads med en dygtig målmand. Casen med Trott minder på mange måder om den, man tidligere har set med Jesse Joronen og senest Kamil Grabara, der tog fra England til en dansk Superliga-klub og gjorde det stærkt der, inden næste skridt til FCK,” siger sportsdirektør Peter Christiansen.

Mærker en stor sult
Ud over en lejeperiode i Vejle har Trott tidligere været på låneophold fra West Ham i Wimbledon og franske Nancy, mens han også har spillet ungdomslandskampe for England. Nu gælder det så København for englænderen: 

”Jeg er både stolt og glad over, at F.C. København har ønsket at få mig ind på holdet. Det er en fantastisk klub, der både i Danmark og internationalt har bevist sig gennem mange år. Samtidig mærker jeg en stor sult efter at blive mestre igen og bringe klubben langt i Europa,” siger Nathan Trott og fortsætter:

”I min tid i Danmark har jeg oplevet på egen krop, hvordan det er at spille foran den fanbase, klubben har både i Parken og på udebane, og det er virkelig imponerende. Det ser jeg meget frem til at prøve - og jeg vil gøre alt, jeg kan for, at de, klubben og holdet får succes sammen,” siger Nathan Trott. 

Godt indtryk som menneske og sportsmand
For cheftræner Jacob Neestrup er ankomsten af Nathan Trott et vigtigt element frem mod den nye sæson: 

”Det er godt, vi har fået det tidligt på plads, så Nathan kan være med i hele vores opstart sammen med holdet. Han er ekstremt reaktionsstærk på stregen ved afslutninger fra tæt hold og har samtidig gode egenskaber ude i feltet. Yderligere har vi fået nogle topreferencer på ham fra England og Danmark, som også har givet os et rigtig sundt indtryk af ham som menneske og konkurrencestærk sportsmand også. Nu ser vi frem til at få ham ud på træningsbanen i morgen sammen med holdet,” siger Neestrup. 

Alle i F.C. København byder Nathan Trott velkommen til klubben og byen.