Isak Johannesson

Jóhannesson solgt til Fortuna Düsseldorf

F.C. København har solgt Ísak Bergmann Jóhannesson til den tyske 2. Bundesligaklub, Fortuna Düsseldorf, der har udløst den klausul, de havde omkring et køb i forbindelse med deres lejeaftale for Jóhannesson.

”“Ísak har på mange måder været et rigtigt godt bekendtskab for F.C. København, hvor han har vist prøver på sit talent og altid arbejdet hårdt for at udvikle sig," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han spillede en væsentlig rolle i vores mesterskab i 2022 og har været en stor holdspiller og professionel i sin tid i København. Men nogle gange skal der andre omgivelser til, før tingene forløses helt, og vi er glade for, at vi sammen har fundet en løsning, der passer både Ísak og FCK godt."

"Vi ønsker ham alt det bedste i tysk fodbold, hvor han har gjort det godt,” siger Peter Christiansen.

Den 21-årige islænding har den seneste sæson været udlånt til Fortuna Düsseldorf og er noteret for 61 kampe og 7 mål for FCK.

”Jeg har lært meget i min tid i F.C. København, som er en fantastisk klub, som jeg har været stolt af at repræsentere," siger Ísak Bergmann Jóhannesson.

"Nu ser jeg frem til at fortsætte min udvikling i Düsseldorf, hvor jeg har haft en virkelig positiv sæson og er faldet rigtigt godt til. Det er en klub med ambitioner om igen at komme i Bundesligaen, og det ser jeg frem til at være en del af. Jeg vil gerne takke alle i og omkring FCK for vores tid sammen, som jeg altid vil se tilbage på med glæde.”

Alle i FCK takker Ísak for hans indsats for klubben og ønsker ham held og lykke fremover.