Oscar Højlund

Oscar Højlund solgt til Eintracht Frankfurt

Oscar Højlund fortsætter sin karriere i den tyske Bundesliga, hvor Eintracht Frankfurt bliver midtbanespillerens nye klub.

Oscar Højlund har været en del af F.C. Københavns akademi, siden han var 13 år gammel, og den nu 19-årige midtbanespiller er noteret for 23 førsteholdskampe for F.C. København.

”Oscar har været hos os, siden han var teenager, og vi kender både ham og hans familie godt. Derfor er det også specielt at sige farvel til ham," siger sportsdirektør Sune Smith-Nielsen.

"Oscar er en dygtig spiller, og vi havde gerne set, at han var fortsat her, hvor vi kan tilbyde udvikling på et højt internationalt niveau. Men sådan skulle det ikke være, og vi har naturligvis respekt for ønsket om at rejse ud."

"Vi ønsker Oscar al held og lykke i fremtiden og på gensyn på lægterne i Parken,” siger Sune Smith-Nielsen.

Også cheftræner Jacob Neestrup sender Oscar Højlund afsted med varme ord:

”Oscar er en god fyr og en dejligt opportunistisk spiller med et stort drive på og udenfor banen."

"Han har altid været en fornøjelse at have med på holdet, og jeg ærgrer mig over, at vi ikke kunne beholde ham lidt længere, men jeg har respekt for Oscars beslutning, og vi glæder os til at følge hans næste skridt i Bundesligaen,” siger Jacob Neestrup.

Oscar Højlund takker for uddannelsen
For den unge midtbanespiller bliver det også specielt at sige farvel til F.C. København, holdkammerater, venner og de mange trænere og stabsmedarbejdere, som han har lært at kende gennem mange år i F.C. København.

”Jeg har fået en unik mulighed, som jeg er meget stolt over, og den vil jeg gribe, så jeg også lykkes udenfor Danmarks grænser."

"Jeg glæder mig meget, men det bliver også vemodigt at sige farvel til et sted, der har været mit andet hjem i så mange år. Jeg har mødt mange gode mennesker, og jeg skylder dem alle en tak for at hjælpe mig på vej. Den uddannelse, som jeg har fået i FCK Talent, er helt unik, og jeg tager mange gode ting med mig derfra,” siger Oscar Højlund.

Oscar Højlunds kontrakt med F.C. København stod til at udløbe d. 31. december 2024.

Alle i F.C. København ønsker Oscar Højlund held og lykke med det videre skridt i karrieren.