Trøje med 12. mand på ryggen

Med den 12. mand på ryggen

Når spillerne på søndag den 7. juni går på banen mod Randers FC bliver det med 12. mand på ryggen. Spillerne må desværre fortsat undvære den altid fantastiske opbakning fra F.C. Københavns fans fra tribunerne i Telia Parken. Men som en hilsen til fansene der savnes på tribunerne, vil spillerne optræde i en unik version af den nuværende spillertrøje.

12. manden på ryggen
Trøjen har en mosaik af fans i navn- og nummertrykket. Vores fans savner at være på tribunen ,og spillerne savner i den grad også at spille med lyden og stemningen fra fansene i Telia Parken i ryggen. Hver trøje er trykt med et unikt navn- og nummertryk, der tilsammen danner en stor mosaik af fanbilleder.

Auktioneres til fordel for tifo-arbejdet i FCKFC
Ingen af trøjerne er ens - og du har mulighed for at få fingrene i en af dem og samtidigt støtte tifo-arbejdet. De spillertrøjer, der kommer på banen til søndagens kamp, bliver efter kampen bortauktioneret til fordel for det altid dedikerede og imponerende tifo-arbejde. Alle indtægter fra auktionen går ubeskåret til tifo-kassen. Mere info om auktionen følger efter kampen. Trøjen med det unikke tryk kommer ikke til salg i FCK Fanshop.

Støt tifo-arbejdet i dag
Husk at du altid kan støtte FCKFCs tifo-arbejde. Du kan støtte via MobilePay på 80005, eller på anden vis. Se mere her.