Martin Albrechtsen til West Bromwich Albion

F.C. København har indgået en aftale med den engelske Premier League klub West Bromwich Albion om transfer af forsvarsspilleren Martin Albrechtsen.

24-årige Martin Albrechtsen startede karrieren i AB, før han flyttede til F.C. København i starten af 2002, hvor han har spillet 94 kampe for klubben. Han har spillet 14 U-21 landskampe og tre gange for A-landsholdet (senest den 2. april 2003 mod Bosnien - Hercegovina).

WBA har gennem længere tid fulgt Martin Albrechtsen og den stærke midterforsvarer har stået på ønskelisten i et stykke tid.

Sportsdirektør Niels-Chr. Holmstrøm siger:

"Efter konstruktive forhandlinger med West Bromwich Albion er vi blevet enige om en aftale angående salget af Martin Albrechtsen. Det er klart, at det isoleret set er et tab sportsligt at miste en så dygtig og talentfuld spiller, men på den anden side forstår vi godt, at en dansk spiller finder det attraktivt - både sportsligt og økonomisk - at spille i Premier League. Vi har været glade for Martin i F.C. København og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer".

Bestyrelsesformand Flemming Østergaard udtaler:

"Salget af Martin Albrechtsen understreger, at vores forretningsmodel virker efter hensigten. Det er tydeligt, at de europæiske klubber ved, at F.C. København ikke behøver at sælge spillere for at præstere et fornuftigt økonomisk resultat. Det har naturligvis afspejlet sig i prisen på Martin Albrechtsen."

Martin Albrechtsen siger:

"Jeg har haft 2½ fantastiske år med F.C. København med to mesterskaber og en pokaltitel og selv om jeg havde set frem til at spille i bl.a. Champions League kvalifikation med FCK i næste sæson, kom West Bromwich Albion med et så spændende tilbud, at jeg ikke kunne sige nej, og nu glæder jeg mig meget til en ny fodboldtilværelse i England".

West Bromwich Albion holder pressemøde senere i dag. Klubberne er enige om ikke at offentliggøre transferbeløbet.