Dan Thomassen til F.C. København

F.C. København har indgået en 3-årig kontrakt med den 23-årige forsvarspiller Dan Thomassen (24.03.81). Aftalen løber fra den 1. juli 2004 til 30. juni 2007.

Dan Thomassen flyttede fra AGF til Padova i Italien allerede som 17-årig, som en af Danmarks allerstørste forsvarstalenter. Han har været fast mand og spillet over 100 kampe på det italienske Serie C hold. Han har derudover spillet 20 U/16, 15 U/18, 11 U/20 samt 29 U/21 landskampe for Danmark.

Dan Thomassen tiltræder hos de danske mestre på en fri transfer.

Sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm siger:
"Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået en aftale på plads med Dan Thomassen. Han er en komplet central forsvarsspiller og har ikke mindst på U/21 landsholdet vist et sikkert forsvarsspil med internationalt snit. Han er den perfekte afløser for Martin Albrechtsen".

Dan Thomassen siger:
"Jeg har lært utrolig meget i de sidste 5½ år i Italien. Den italienske Serie C er en meget fysisk præget liga, hvor man oplever en del beskidte tricks, men hvor man også spiller mod en del god tekniske spillere. Jeg har fået en god bagage med hjem ren teknisk, og føler at jeg nu er god i hovedspil og fysisk stærk, men jeg kan og skal blive bedre, og jeg føler nu, at jeg har brug for en ny udfordring. Jeg kan mærke, at F.C. København er en klub med internationalt format og jeg glæder mig til bl.a. til at spille Champions League kvalifikation og forsvare det danske mesterskab."