Direktør Lars Bo Jeppesen

Lars Bo før Derby: Vi har brug for jeres hjælp

På søndag er der Derby, en kæmpe kamp - og det bliver heldigvis med FCK-fans på tribunerne igen!

På søndag er der Derby og det bliver heldigvis med FCK-fans på tribunerne igen. Det er første gang siden kampen mod AaB d. 1. marts, at vi kan åbne dørene for flere end 500 personer. Vi har nemlig fået myndighedernes godkendelse af den plan vi udviklede med de 22 sale af 500 personer. Vi starter forsigtigt op på søndag med adgang for op i mod 9500 sæsonkortholdere og partnere til kampen:

Vi glæder os for det første til igen at byde folk velkomne tilbage i deres andet hjem her i Telia Parken. Vi har virkelig savnet at have vores fans til kampene og den intensitet omkring oplevelsen, de bringer. Derfor er det her et stort og vigtigt skridt for os.

Vi ønsker altid passion og engagement fra tribunerne til vores kampe, det er en essentiel del af fodbolden. Vi skal dog også understrege, at det bliver en anden måde at gå til fodbold på og det er helt afgørende, at vi sammen løfter den store opgave.

Vi har lagt utroligt mange timer i at gøre planerne klar for at kunne få vores fans ind igen. Som jeg flere gange har sagt på TV, så føler jeg mig sikker på at vores fans har den nødvendige selvjustits og er så godt organiseret, at afviklingen kan forløbe efter myndighederne krav.  Så selvom vi er velforberedte er det er kun med vores fans hjælp, at vi kan komme i mål sammen og få gennemført kampen på den rigtige måde. Og skulle der så være enkelte tilskuere, der ikke overholder reglerne, bliver vi nødt til at bortvise dem af hensyn til afviklingen og vore fortsatte muligheder for at spille med tilskuere. 

​Vi glæder os til at se jer i Telia Parken igen!

Forza FC
Lars Bo Jeppesen