Jubel efter scoring

Nederlag i Herning gør FCM til danske mestre

En 1-0-føring ved pausen endte med et 3-1-nederlag i Herning, og dermed er FC Midtjylland danske mestre 2019/2020.

Efter en fremragende indsats i de første 45 minutter kunne vi gå til pause med en 1-0-føring på et mål efter 22 minutter af Mohamed Daramy, der dukkede op ved fjerneste stolpe på et Pep Biel-hjørne og prikkede bolden over stregen.

Eneste malurt i bægeret var, at en skadet Ragnar Sigurdsson kort efter måtte udgå, og i stedet kom Sotirios Papagiannopoulos ind, men vores defensiv fungerede meget effektivt og holdt stort set hjemmeholdet fra chancer før pausen, mens vi med lidt held havde scoret en gang mere.

Trods den opløftende indsats gik det dog galt efter pausen, hvor FCMs Sory Kaba efter 63 minutter scorede på et straffespark begået af Zeca - efter en indledende fejl af Varela.

Og i det 79. minut tordnede Anders Dreyer bolden ind langt langt udefra, og selvom Kalle Johnsson fik hånden på, var der intet at stille op og midtjyderne fra pludselig i front.

Og bare få minutter senere lukkede og slukkede Awer Mabil med målet til 3-1, sparket ind via underkanten af overliggeren.

Dermed er FC Midtjylland danske mestre anno 2019/2020. Et stort tillykke skal lyde herfra - men husk, DM-pokalen er kun til låns!

Søndag skal spillerne rejse sig igen, når det er DERBY-dag i Telia Parken. Læs al information om den kamp her.