Kvist: Et godt punktum

Kvist: Et godt punktum

William Kvist: Et godt punktum på en god sæson

- Det var et godt punktum på en god sæson, og samtidig også vigtigt for os, at vi gik leverede en præstation der var fair for de hold der var involverede i bundstriden. Det lykkedes i dag, vi vandt en sikker sejr, spillede noget god fodbold – og fin en god afslutning på sæsonen.

Dame N'Doye: Øllet smager jo også godt…

- Det var en god kamp, og jeg synes at fra det øjeblik vi kommer på 1-0, så er kampen mere eller mindre afgjort. Jeg skulle selv have scoret, men den kom lidt hurtigt – og så var jeg nok lidt uheldig. Men det endte godt, og så smager øllet jo også godt…

Thomas Kristensen: Vi skulle nok have vundet større

- Det er en af de bedste starter på en kamp vi har haft, og vi kommer jo fortjent foran. AaB har ikke de store chancer, og dem de har, de kommer de gange hvor vi var overmodige. Vi skulle nok have vundet større, men alt i alt, så var det OK.

Zdenek Pospech: Det er jo bare helt ”amazing” det her...

- Det er en fantastisk følelse, og der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne både fans og de mange gode spillere der er her i klubben. Dejligt at slutte godt af foran de mange fans, og det er jo bare helt ”amazing” det her…

Mikael Antonsson: Vi startede godt og tog hurtigt kontrollen

- Vi startede godt og tog hurtigt kontrollen. Vi havde fokus på, at vi skulle gå ud og levere varen, for dermed at gøre kampen i bunden helt fair.

Johan Wiland: 1-0 og vi var i total kontrol

- Det var en rigtig god 1. halvleg, og fra det øjeblik vi scorer til 1-0, så har vi total kontrol. Så kommer vi på 2-0, og så var kampen helt sikkert afgjort. Dejlig at slutte sæsonen godt af, og helt perfekt at vi får givet vores fantastiske tilskuere en sejr at slutte af på.