Ståle: - En god afslutning på en fantastisk sæson

Ståle: - En god afslutning på en fantastisk sæson

Med dagens 2-0 sejr over AaB endte F.C. København sæsonen med 25 sejre og imponerende 81 point på kontoen – hvilket var 26 point mere end OB på Superligaens 2. plads. Alt i alt har det været en ”fantastisk sæson”, og den vending var cheftræner Ståle Solbakken helt enig i.

Af Jan Eliassen
Efter kampen havde cheftræner Ståle Solbakken følgende at sige om de 90 minutters underholdning:

- Det var en god afslutning på en fantastisk sæson, og vi har vel nærmest været danske mestre siden vi i oktober måned slog OB med 5-0. Det eneste der ikke var så godt, det var vores nederlag til Chelsea, det var lidt tungt for spillerne. Men når jeg ser på hele sæsonen, så kan jeg kun rose alle spillere for deres professionelle indsats i alle sæsonens kampe.

- Her i foråret har vi gjort det godt, og jeg vil tro vi har fået en fem til syv point mere end nummer to på ”forårstabellen”, og jeg synes vi har leveret en meget overlegen indsats gennem hele sæsonen.

Ståle Solbakken var også meget imponeret over, at spillerne har kunnet bevare fokus gennem hele sæsonen:

- At vi har været så langt foran, har naturligvis gjort det vanskeligt at sætte sig op hver gang, men spillerne har været meget professionelle og har leveret en flot indsats, både i efteråret – men også her i foråret!

Takket være 2-2 mellem Randers FC og Esbjerg fB, så reddede AaB med nød og næppe livet i Superligaen, og det glædede den tidligere AaB’er:

- Ja, det var da skønt at AaB endte med at blive i Superligaen – det glæder mig, og det var med til at gøre det til en perfekt afslutning på sæsonen.

En af de spillere der nu stopper i F.C. København, er Jesper Grønkjær, og han sagde efter dagens opgør:

- Jeg er naturligvis glad for at AaB blev i Superligaen, for jeg havde trods alt også nogle rigtig gode år i AaB. Kampen i dag var en god afslutning på sæsonen, vi spillede noget god fodbold og får sat et flot punktum på sæsonen. Derudover, så var det da også dejligt lige at slutte af med et mål – og jeg synes selv ramte den ”OK”, selvom den måske godt kunne have fået lidt mere skru, sagde Grønkjær med et lille smil, og fortsatte så ind på banen til den velfortjente hyldest.

>>>>> Læs flere spillercitater    

>>>>> Se billeder fra kampen her 

>>>>> Læs kampreferatetet