David Khocholava

Khocholava: Det bliver crazy!

"Vi glæder os til en crazy stemning i Parken!"

Sådan lød det fra David Khocholava, efter at spillerne her til formiddag trænede i Parken, som er ved at blive gjort klar til søndagens store topkamp mod FC Midtjylland.

"Vi fornemmer det allerede i dag, hvor fansene er i gang med at forberede tifo. Alle glæder sig til i morgen, og jeg håber bare, at vi også kan gøre fansene glade med resultatet og fortsætte vores gode stime."

David Khocholava


Ubesejrede i sæsonens første 15 kampe og med sejre i de seneste ni - havde Khocholava troet på et, da han kom til klubben i sommer?

"Ja, altså, jeg sagde, da jeg kom, at jeg kun forventede sejre," smiler den stærke georgier, der som den eneste markspiller har fuld spilletid i 14 af vores 15 kampe. Han stod kun over i returkampen mod Torpedo-BelAz Zhodino.

"Vi har en virkelig god organisation og et godt hold, hvor der er en fantastisk stemning, så jeg tror på, at vi kan fortsætte sejrsstimen."

"Selvfølgelig kan jeg godt mærke, at vi spiller mange kampe, men det fysiske opvejes helt af den energi og mentalitet, vi har i holdet. Jeg føler virkelig, vi er ved at bygge noget stort, og sådan som det kører i øjeblikket, er det ikke noget problem at gå ind til hver kamp og give sig 100%. Og slet ikke, når der venter sådan en kulisse i morgen."

"Jeg har selv set Midtjylland på TV, og vi har som sædvanlig haft en grundig taktisk analyse af modstanderen, så vi er både fysisk, mentalt og taktisk klar til i morgen," sluttede David Khocholava.

>> Fanshoppen er åben søndag fra kl. 11 til kickoff - og igen efter kampen