Jubel efter scoring

Sidste nyt før FCK-FC Midtjylland

Den store "sammen igen" kamp
Velkommen til alle de tusindvis af københavnere, der har valgt at tage i Parken i dag. Dels er det et kæmpe topbrag mellem ligaens nummer 1 og 2, og dels fejrer vi, at vi alle kan være "sammen igen" efter den lange periode med Covid-restriktioner.

En særlig velkomst skal lyde til alle jer, der aldrig før har været til FCK-kamp før. Vi håber, at I får en rigtig dejlig oplevelse, og at vi ses igen.

Vi minder om, at smitterisikoen ikke er ophørt af den grund, så tag jeres forholdsregler og pas på jer selv og hinanden.

Du kan i øvrigt blive vaccineret i dag mellem kl. 12 og 18 i Copenhagen Medicals test-telt i Fælledparken i hjørnet mod Trianglen. Sundhedsstyrelsen og Region Hovedstaden står bag initiativet, og du kan vælge mellem vacciner fra Pfizer og Moderna.
 

Fans uden for Fanshoppen

Fanshoppen på Øster Alle er åben fra kl. 11 og til ca. halvanden time efter slutfløjt, afhængigt af antal besøgende.

Kom i god tid - og pas på trafikken
Husk at orientere dig godt om byens trafik i dag, hvor der er CPH Half i gaderne med start og mål på Øster Alle. Det betyder blandt andet, at Øster Allé er lukket indtil kl. 18 mellem Edel Sauntes Allé og Per Henrik Lings Allé (dvs for al trafik, der kommer nordfra).

>> Læs mere her

Lad så vidt mulig bilen stå og tag metro, bus eller tog.

Hyldest inden kampen
Inden kickoff byder Fanklubben velkommen til vores nye spillere, Ruben Gabrielsen og Ísak Bergmann Jóhannesen, og desuden får Jonas Wind overrakt blomster efter hans 100-kamps jubilæum i torsdags.
 

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT


Korte facts

  • De to hold mødes i Parken for 35. gang i Superligaen, og statistikken er V21, U7, T6 i vores favør.
  • Dame N’Doye har scoret lige så mange mål mod FC Midtjylland (14), som nr. 2 og 3 på listen (Andreas Cornelius og Michael Silberbauer 7 hver). I den nuværende trup er Peter Ankersen topscorer mod FCM med 3 mål.
  • I denne Superligasæson har vi scoret 9 mål før pausen og 10 efter pausen. FCM har scoret 5 før pausen og 10 efter pausen.
  • Vi har fået 16 gule kort mod FCM’s 9. Begge hold har fået et enkelt direkte rødt kort.

Dommerne
Dommer: Jakob Kehlet
Linjedommere: Heine Sørensen og Ole Kronlykke
Fjerdedommer: Anders Poulsen
VAR & AVAR: Jonas Hansen og Amir Sabic

Kehlet dømmer sin FCK-kamp nr. 60. Han dømte senest vores udekamp i Odense den 1. august, og det er syvende gang, han skal dømme os mod FC Midtjylland.

Kort, karantæner og skader
Karantæner: ingen
Karantænefare: Carlos Zeca og David Khocholava, hvis de får en advarsel til 6 strafpoint
På skadelisten har vi Rasmus Falk. FCM oplyser, at de er uden Awer Mabil, Jonas Lössl og Jens-Lys Cajuste, mens Marrony stadig mangler det sidste for at nå kampformen.

TV
Se med på TV3+ og Viaplay, der sender optakt fra kl. 17.00

NOSTALGI
Den 13. marts 2005 slog vi FC Midtjylland 4-0 i Parken, og Bo Svensson scorede det første mål, der samtidig blev hans fjerde og sidste mål for løverne, inden han rejste til Tyskland - bortset fra et straffe i Royal League-finalen i Göteborg.

Her tiljubles den nuværende Bundesliga-træner af vores sportsdirektør...