Kevin Diks

Kevin Diks: I god form og glad for mange minutter

På nær en halvleg i returkampen mod Breidablik har Kevin Diks spillet samtlige minutter i denne sæson. Og hollænderen glæder sig over tilliden trods det pressede kampprogram.

"Jeg føler mig personligt godt tilpas for tiden, og jeg er glad for de mange minutter, jeg har fået indtil nu, hvad enten det har været som back eller midterforsvarer. Jeg er i god form i øjeblikket, og skal bare arbejde på at fastholde det momentum," forklarer Diks, der sammen med holdkammeraterne skal i aktion igen fredag aften ude mod oprykkerne fra Hvidovre.

Klar igen både fysisk og mentalt
"Vi har haft to gode dages restitution efter hjemkomsten fra Prag og mulighed for at forberede vores kroppe forud Hvidovre-kampen. Det har været to vigtigt for os efter 120 hårde minutter, men vi er klar igen både fysisk og mentalt - det skal vi være i en klub som vores," fortæller Diks og fortsætter:

"Det var en stor forløsning at gå videre i tirsdags, men vi har fået lidt afstand til Prag-kampen og har fokus mod Hvidovre. Det er ligegyldigt om vi spiller Champions League-kvalifikation eller Superliga, for målet er at vinde vores fodboldkampe. Vi er inde i et godt flow for tiden med de mange kampe, og vi er fortsat ubesejrede. Det er selvfølgelig noget, vi alle ønsker fortsætter, men vi tager en kamp ad gangen."

Store mål for efteråret
"Jeg tager en uge ad gangen, men kort sagt kan man sige, at min mission for efteråret er at vinde så mange kampe som muligt, komme i Champions League-gruppespillet - og spille så mange minutter som muligt," slutter Kevin Diks.

Kampen mod Hvidovre spilles fredag aften kl. 19.00 og kan ses på 6'eren / discovery+.