Jacob Neestrup

Neestrup: Fornuftigt, selv om det ikke var perfekt

"Det var fornuftigt, og selv om det ikke var perfekt, så er jeg fint tilfreds med, at vi tager herud og vinder 2-0," sagde Jacob Neestrup efter vores femte Superliga-sejr i træk.

"Resultatet er selvfølgelig det vigtigste, men jeg går også meget op i præstationen. Der var mange gode ting i dag, men også nogle knap så gode, hvor vi giver lidt for mange chancer væk."

"Men det er flot at vinde 2-0 her, for man skal bestemt ikke undervurdere det her Hvidovre-hold. Jeg mødte dem også som Viborg-træner i 1. division, og det er et rigtig godt stykke arbejde, der bliver udført herude."

"Selv om vi roterer mange i dag, så er det jo stadig gode spillere, vi sender på banen i dag. Det er klasse af Theo Sander, det han leverer i dag, for det er et kæmpe pres at gå ind og afløse Grabara i sådan en kamp her, men det er meget, meget flot hvad han viser i dag."

"Oscar Højlund vidste vi godt, hvad stod for, og han har ikke fået kampen foræret, men kæmpet sig til det gennem flere måneder, hvor han arbejdet stenhårdt. Og de unge skal jo have chancen på et tidspunkt for at tage de næste skridt, og den tillid levede han fuldt op til i dag."

"Achouri måtte desværre udgå mod slutningen, og alle der så kampen kunne jo se, at han stod og tog sig til baglåret, og det ser selvfølgelig aldrig godt ud. Men lad os se hvad de næste dage viser, men selv om han også i dag leveret nogle flotte ting, så har vi heldigvis en stærk og bred trup, der kan håndtere et par skader," sluttede Jacob Neestrup.