Christian Sørensen

Sørensen før Hvidovre: Der er ikke nogen nemme kampe i Superligaen

Der venter endnu en fredagskamp for løverne mellem København og Hvidovre, hvor vi møder Hvidovre på udebane. En kamp, som Christian Sørensen ser frem til.

Vi skal vise Hvidovre den nødvendige respekt
”Vi skal sørge for, ligesom vi ofte arbejder på, at det foregår på vores præmisser. Så vi skal sørge for, at det er os, som har bolden det meste af tiden, og vi får brugt den ordentligt. Vi skal også vise Hvidovre den nødvendige respekt, og gør vi det, samt rammer vores niveau, skal vi også vinde kampen og have de tre point.”

”Vi skal ud over stepperne, for vi har så mange gode offensive spillere og er inde i et godt flow, så vi skal sørge for at få sat nogle gode ting sammen, og så skal vi nok få et godt resultat,” siger Sørensen.

Vi skal have den 5. Superliga-sejr i streg
”Vi har lagt Prag-kampen bag os, men vi kan tage energien og den gode oplevelse med til en spændende kamp mod Hvidovre, hvor vi heldigvis ikke skal rejse så langt. Vi sørger for at få restitueret, og så er der ikke nogen tvivl om, at vi nok skal blive klædt på i forhold til det taktiske af vores trænerteam til at tage ud hente den femte Superligasejr i streg.”

Hvidovre har gjort en god figur i Superligaen
”Hvidovre er fortjent rykket op i Superligaen, og måske har de ikke fået de point, som de har håbet på eller fortjent. Men jeg synes, at de trods flere skader har bidt godt fra sig i kampene, senest i Viborg. Så overordnet mener jeg, at de gør en god figur i Superligaen.”

Ingen nemme kampe i Superligaen
“Der venter nogle spændende og supervigtige playoffkampe de næste uger, men vi tager som altid én kamp ad gangen. Vi kan ikke tillade os at tænke for langt frem, for der er ikke nogen nemme kampe i Superligaen, så vi er nødt til at holde fokus på os selv og på at stå bedst muligt rustet til den næste kamp," slutter Christian Sørensen.