Kampreferat: Professionelt arbejde i Skive

Begge trænere havde valgt at skifte ca. et halvt hold, men hvor det får Ståles vedkommende handlede om at give spilletid til nogle af dem, der ikke har spillet så meget, handlede det for Skives Kim Kristensen om at spare på kræfter i forhold til ligaen, hvor hans tropper ligger sidst uden endnu at have vundet.

Indmarch på Spar Nord Arena

Man fik hurtigt bekræftet, at der var meget stor niveauforskel på de to hold, og der blev aldrig noget, der bare lignede spænding om udfaldet. Blandt andet fordi vi fik den start, vi havde ønsket os med en tidlig scoring.

Tidligt scoring
Carlo Holse, der startede inde for første gang, åbnede ballet, da Pieros lagde bolden til rette for ham i feltet efter en høj bold fra Ankersen, og den nybagte førsteholdsspiller sparkede resolut bolden fladt ind i det lange hjørne.

Det var tydeligt, at vi ikke gik efter at smadre skibonitterne fuldstændig, for selv om vi ejede bolden i stort set hele 1. halvleg, var det ikke fordi angrebene bølgede ned mod Kobberup & co.

Skive var også meget sjældne gæster i den anden ende, men kom omkring den halve time til et par afslutninger, som dog ikke tvang Stephan til redninger.

Sagt på en anden måde kom vi faktisk slet ikke til flere reelle afslutninger, og det var måske at lege lige lovlig meget med ilden – selvom Skive først var oppe i vores felt efter en halv times spil, hvor Andreas Murbeck sendte bolden lige over Stephans mål efter et hjørne.

Drømmemål af Carlo Holse
Men inden de for alvor begyndte at vejre morgenluft, slog Carlo Holse til igen i den anden ende med et regulært drømmemål. Igen fik Pieros assisten, da han lagde bolden tilbage til Carlo lige uden for feltet, hvor han sparkede han bolden ind i det lange hjørne via underkanten af overliggeren!

Carlo Holse
Dobbelt målscorer i sin første start

Efter pausen kom Kusk ind for Pieros, og dermed rykkede Carlo op i angrebet, mens Kusk indtog sin vante højre kant. Vi fortsatte hvor vi slap før pausen med blot at holde bolden i rækkerne, køre den rundt og lade værterne løbe sig mere og mere trætte. Det lykkedes også hen ad vejen, men kort før der var spillet en time var det meget tæt på reducering, da Jeppe Mogensen sparkede bolden på indersiden af stolpen.

Kusk-hovedstød til 3-0
Uros Matic havde også et nærgående forsøg, som Emil Kobberup reddede i Skive-målet, men midt i halvlegen kunne han ikke stille noget op, da Kusk satte 3-0-målet ind med et smukt hovedstød. Han spillede selv Pierre til baglinjen og tog løbet til forreste stolpe, hvor indlægget kom.

Kusk tiljubles efter 3-0-målet

Så var der ikke mere i hjemmeholdet, og resten af kampen blev en formssag, hvor tiden blot skulle gå, indtil Michael Tykgaard blæste i fløjten for sidste gang.

Skive kæmpede tappert og kunne også godt være kommet på tavlen, men sejren - endsige uafgjort - var aldrig inden for rækkevidde. 3-0, færdigt arbejde og tilbage til Hovedstaden.