Kampreferat: FCK vs. OB

Stor dramatik i de sidste minutter

I en hektisk og hårdt spillet aftenkamp lykkedes det FCK at få udlignet ganske kort tid før sidste fløjt. Spillemæssigt var denne kamp ikke det store, men afslutningen var en gyser i en kamp, hvor OB's nye træner Torben Storm var tæt på at vinde i Parken.

I målet havde Michael Stensgaard afløst Karim Zaza efter nederlaget sidste uge mod Herfølge.

Kampens udgangstempo var rasende, og i det første kvarter foregik alt i et vildt tempo, uden det helt store sammenhængende spil.

Den første chance kom efter et lille kvarter til OB, hvis forsøg på hovedstød blev sparket væk inde på stregen af Yüsüf Öztürk. Det blev et forvarsel, for ganske kort tid efter steg Mwape Miti op og flugtede akrobatisk bolden ind; faktisk et perlemål.

I minutterne der fulgte var FCK flere gange tæt på at score, specielt ved Todi Jónsson, der headede på mål fra klos hold efter et præcist indlæg fra Niclas Jensen; men Lars Høgh reddede smukt.

Den 39-årige Høgh imponerede igen senere, hvor Clement Cliford havde et smart skud nede ved bunde af den ene stolpe, og OB kunne gå til pausen med en føring på 1-0.

Anden halvleg blev hektisk og hårdt spillet, og bød på flere chancer end den første. I halvlegens start var OB tæt på at score på et kontraangreb, men Stensgaard kom godt ud og fik reddet.

Senere blev spillet igen mere rodet, efterhånden som frisparkene blev stadig flere. Der blev givet flere gule kort, og to af dem gik til Michael Hemmingsen fra OB, begge i situationer hvor han ikke kunne følge med Todi Jónsson. Han manglede derfor i midterforsvaret, da FCK i overtiden fik et frispark til venstre for feltet, og måske derfor fik Thomas Thorninger plads til at stige op og heade bolden ind fra nært hold.

OB havde måske fortjent de tre point, men FCK havde i lang tid fortjent at have heldet med sig og havde det på denne aften.