Larsson og Diogo på tavlen i comebacksejr mod B.93

På to mål af Jordan Larsson og et enkelt af Diogo Gonçalves vendte FCK i dag en 0-2 stilling ved pausen til 3-2-sejr i sidste test før Mesterskabsspillet.

I den sidste test-kamp inden Mesterskabsspilet mødte vi B.93, som i øjeblikket ligger på en andenplads i nedrykningsspillet i 1. Division.

Kampen startede på flere måder som den seneste træningskamp mod Randers FC med et offensivt indstillet F.C. København hold, der var stålfast på at presse højt og skabe mange chancer.

Dagens første afslutning kom blot 4 minutter inde i kampen, hvor Diogo efter et hjørnespark kunne trykke af, ikke bare en gang, men hele to gange. Begge afslutninger blev dog blokeret.

Men derfra holdte hjemmeholdet foden på speederen og skabte mange chancer ud fra det hurtige spil med mange øjeblikkelige igangsætninger og direkte spil. Det førte til flere afslutninger, både spark fra kanten af feltet og hovedstød i feltet, dog uden påvirkning af stillingen.

På trods af stort overtag af hjemmeholdet kom det første mål dog fra B.93 efter 25 minutter, da Jeppe Erenbjerg tæmmede en lang bold på kanten, holdt Birger Meling væk og satte den forbi Grabara.

Kort tid efter øgede de til 2-0 efter et hjørnespark, hvor Jacob Egeris oversprang Mattsson og satte den i det fjerneste hjørne uden megen chance for Grabara. Da dommeren fløjtede til pause, stod det dermed 0-2 til gæsterne.

Massere af fans udnyttede påskens skoleferie til at komme ud og se Byens Hold spille
Masser af fans udnyttede påskens skoleferie til at komme ud og se Byens Hold spille.

Ved starten af 2. halvleg skiftede både FCK og B.93 målmand, og Alex Rúnarsson vogtede vores bur resten af kampen, mens en af flere gamle kendinge fra vores Talentafdeling, Aris Vaporakis, kom ind i B.93-målet.

Den målløse affære fra hjemmeholdet blev i anden halvleg erstattet af tre fine mål. Det første kom i det 50. minut, hvor Falk drev bolden fra midten og lagde den af til Cornelius, som spillede Larsson helt fri, og han satte den flot forbi Vaporakis.

Kort tid efter var det Diogos tur til nu at udligne i dagens opgør. Efter B.93 havde givet bolden fra det første mål, gav det høje FCK-pres nu pote, og efter lidt uopmærksomt opspil fra gæsternes side, drev Falk endnu engang bolden til modstanderens felt. Ankersen modtog bolden fra Falk og lagde et indlæg, som endte hos Mattsson, og han digererede bolden til Lerager, som lagde den af til Diogo, der satte den køligt forbi B.93’s forsvarskæde og målmand.

Mod slutningen af opgøret blev der foretaget flere udskiftninger. Falk blev afløst af Aksel Halsgaard, som gik ned og hjalp forsvaret, hvor vi efter pausen gik over til en tre-back-kæde.

Senere var det Cornelius og Diogos tur, og de blev afløst af henholdsvis Khouma Babacar og Galdur Gudmundsson, som begge gik ind og mere eller mindre erstattede de udskiftendes positioner.

Kampens sidste scoring kom fra endnu engang fra Jordan Larsson. Efter at have modtaget en lang bold fra Rúnarsson, spillede Ankersen Babacar fri centralt i banen, hvorefter han spillede en dyb bold til Larsson. Svenskeren udnyttede sin fart og teknik til at løbe forbi Vaporakis og endnu engang placere den i nettet.

Gamle FCK-kendinge Nicolai Thomsen og Ahmed Daghim startede inde
Gamle FCK-kendinge Nicolai Thomsen og Ahmed Daghim startede begge inde for B.93.

Kampen mod B.93 viste alt i alt positive takter, til trods at vi var bagud til pausefløjtet. Byens Hold viste at de kunne skabe en masse chancer, holde på bolden, og i store dele af spillet holde B.93 fra chancer. Vi fik dog først tage hul på scoringer i anden halvleg, men da det startede, kom der også tre flotte scoringer.