Hans Backe ser frem mod FCM

Otte kampe uden nederlag under Hans Backe - du må være ret tilfreds med din start i F.C. København?

- Ja, det er der ingen tvivl om. Det er ikke så nemt, når man kommer ind midt i sæsonen. Så er det altid vanskeligt, og du får ikke så mange muligheder for at træne normalt med spillerne, når man spiller to-tre kampe om ugen. Det drejer sig mere om prøve at finde ud af, hvad man vil og få det formidlet. At finde ud af hvilken spillemåde, der vil være ideel til holdet og så arbejde med den. Men selvfølgelig er vi alle meget glade for starten.

Spillerne har også udtrykt deres tilfredshed med, hvordan spillet udvikler sig. Man kan mærke en selvtillid blandt spillerne?

- Det beror også meget på, at vi vinder - det er der ingen tvivl om. Det er som sagt meget nemmere, når vi vinder kampene, så bliver de fleste i godt humør. Det som glæder mig mest er vel egentlig, at hele truppen er i godt humør. Vi har mange spillere med gode kvaliteter, som sidder udenfor - og det er ikke så nemt med tanke på, at de fleste af de spillere, som er udenfor truppen, kunne spille på stort set de fleste superliga-hold i Danmark. En vigtig del er at arbejde med disse spillere...

Læs mere i søndagens kampprogram!...