Kampreferat: AGF vs. FCK

Svag FCK-indsats ved nederlaget i Århus

Efter den glimrende indsats mod AaB var det en skuffende indsats, man kunne opleve fra FCK i Århus på denne mandag aften.

Især i den første halve time pressede AGF københavnerne voldsomt, og FCK blev reddet af nogle store redninger fra Michael Stensgaard og et par hurtige reaktioner inde på målstregen af Piotr Haren.

Først efter en halv time fik FCK tilspillet sig en chance, som endda var stor - Todi Jónsson headede dog lige over overliggeren. Herefter fik udeholdet bedre fat, men netop som man skulle ned i omklædningsrummet scorede Bo Nielsen på et flot saksespark, da FCK-forsvaret ikke fik headet bolden langt nok væk ved et hjørnespark.

I anden halvleg var der større chancer til AGF på kontraangreb end FCK fik ud af det spilovertag, som man havde det meste af halvlegen igennem.

Og havde det ikke været for Stensgaard kunne nederlaget nemt være blevet et eller to mål større. Ikke desto mindre var FCK meget tæt på at udligne, da Thomas Rytter med få sekunder tilbage skød på stolpen i et desperat pres på AGF-målet.

Det var en kamp som hurtigt vil gå i glemmebogen, og FCK havde hermed fået en barsk begyndelse på sæsonen, med et mål og et point i fire kampe.