Jens Stage

Jens Stage: Bliver godt at kunne lade batterierne op

Den gik ikke længere i 3F Superligaen, hvor AaB gav os sæsonens første nederlag efter lutter sejre. Jens Stage kalder det på godt jysk for træls at tabe, men han ser frem til at vende tilbage med fornyet energi efter landskampspausen, der nu venter.

"Vi gjorde, hvad vi kunne, men der manglede lige 10-15%. Vi virkede en smule udkørte, hvilket nok er meget logisk efter det program, vi har haft. Men alle gav, hvad de havde i dag, men det var desværre ikke helt nok. Men det er ingen undskyldning, vi vil vinde hver gang jo og vi er ærgerlige over det. Det er træls at tabe, og ikke at kunne give alle vores mange medrejsende fans en sejr, når nu de har taget hele den lange tur nordpå.”

”Der er nok en del af os, der har godt at en lille pause nu i landskampspausen, efter at der har været fuld skrue siden sæsonstarten. Det bliver dejligt lige at kunne smække benene op og lade batterierne op - og så vender vi stærkt tilbage med fornyet energi derefter. Det er jeg sikker på. Samlet set er det jo gået rigtig godt indtil nu, selvom vi er mange nye på holdet. Så vi skal nok finde formen igen,” slutter midtbanemanden, der mod AaB spillede sin kamp nummer 14 for løverne siden skiftet fra AGF i sommer.