Ståle Solbakken

Ståle: Drengene giver alt, de har

Ståle Solbakken kalder nederlaget i Aalborg for et fair resultat og ser frem til at flere af spillerne kan få en fortjent friweekend i landskampspausen efter et hårdt kampprogram.

"Drengene fighter og giver alt, de har, og jeg er ikke utilfreds med præstationen. Vores 3-5-2 efter pausen fungerede nogenlunde, men flere af spillerne manglede kvalitet og det sidste overskud i flere aktioner. Det er ikke ufortjent, at AaB vinder, for de skabte flere farlige chancer end os - det må vi være ærlige at sige. Alligevel kunne vi godt have fået point med hjem til sidst."

Manageren ser samlet set tilbage på en succesfuld sæsonstart, hvor der både har været mange kampe - og mange sejre.

"Vi har mistet lidt momentum på det seneste både mentalt og fysisk, men det er meget naturligt med det kampprogram, vi har haft, og de skader vi har fået. Når man ser på sæsonstarten samlet set kan vi ikke være utilfredse med at starte med 7 sejre i træk, samt en kvalifikation til endnu et gruppespil. Nu kommer der en kærkommen landskampspause, hvor vi kan lade batterierne op og fx få folk som Michael Santos og Pep Biel i bedre form. Så forhåbentlig ser vi friskere ud om to uger."