Jacobs: - Tilskuerne en stor hjælp

 

Efter en midtjysk 2-0 føring lykkedes det for Byens Hold at levere et fantastisk comeback, og da de 90 minutter var færdigspillede, der kunne tilskuerne, efter en 4-2 sejr til F.C. København, gå smilende hjem fra PARKEN.  

Af Jan Eliassen
F.C. Københavns belgiske cheftræner havde efter dagens kamp denne kommentar til kampen:

- Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med første halvleg. Det virkede som om, at vi måske havde for meget respekt eller var lidt for bange for modstanderen. Det hjalp så heller ikke, at de jo nærmest kom foran 1-0 på deres eneste rigtige chance. Hvad angår vores eget spil, så havde vi i de første 45 minutter slet ikke den fornødne præcision på den sidste tredjedel af banen.

Men efter pausen skete der ting og sager…

- I 2. halvleg ville jeg have mere aggressivitet og fart på spillet. Det virkede som om at spillerne virkede meget mere klar, de ydede hvad de skulle – men desværre så kom vi bagud 0-2, og at vi så oven i købet blev reduceret til 10 mand, lagde et tungt pres på vores skuldre, sagde Ariël Jacobs og fortsatte:

- Men vi indskiftede så to nye mand, det fik os til at spille med større selvtillid og med meget mere kvalitet i vores spil – og det virkede som om, at modstanderen virkede en smule trætte, og det fik så igen vores spil til at blive endnu bedre.

- Selvom vi var en mand nede, så havde vi nærmest en følelse af, at være en mand i overtal – og ros til tilskuerne for give os så stor en opbakning, de hjalp os virkelig i dag, og var en stor årsag til, at vi fik vendt 0-2 til 4-2.

Som afslutning sagde Ariël Jacobs:

- Vi burde have været klar, alt var egentlig OK inden kampen. Men jeg må give mine komplimenter til holdet for til sidst at levere en flot præstation – herunder at score de mål der gav os sejren – så jeg er naturligvis meget tilfreds med at vi vinder kampen. 

Dagens dobbelt målskytte, Cesar Santin, havde denne kommentar:

- Jeg er glad for, at vi efter 60 knapt så gode minutter, spiller den sidste del af kampen som vi skal, og som vi ved F.C. København kan. Det var selvfølgelig vigtigt at få scoret nogle mål, og at få hentet en sejr her i den første hjemmekamp – for dermed har vi jo fået en god sæsonstart. Vi fik spillet noget god fodbold til sidst, og fik vist, at det her hold er fyldt med kvalitet.
 

Sölvi Ottesen: 

Det røde kort var afgørende

- Vi fik en lidt sløv start, det virkede som om vi var lidt rustne. I 2. halvleg havde vi stemt os for, at nu skulle det blive bedre. det blev det ikke direkte, men det kom - og det virkede som om det røde kort var afgørende, for det gav os en masse energi, og da vi så kom på 1-2, så var vi for alvor på vej tilbage. Vores comeback viser vores moralske styrke.

Bryan Oviedo: Det vigtigste var nu at holdet fik sejren

- Det var en svær kamp, for FC Midtjylland er hurtige og spiller god fodbold. 1. halvleg var ikke god, men det var 2. halvleg, og at vi så endte med at vinde og få de tre point var rigtig godt. At jeg scorede til 3-2 gør mig selvfølgelig glad, men det vigtigste var nu at holdet fik sejren og de tre point.

Andreas Cornelius: Jeg gjorde et fint indhop

- Jeg tror godt man kan skrive, at jeg gjorde et fint indhop. Det var naturligvis vigtigt, at vi bagud 0-2 og en mand nede formåede at komme tilbage og få vendt kampen. Da vi kom ind var det som om, at stemningen skiftede, vi fik en anden gejst. Så scorede vi til 1-2, fik momentet og at jeg så fik scoret til 2-2, samt at vi vinder kampen, gør mig selvfølgelig til en glad mand.

Johan Wiland: Det her hold har en stor mental styrke

- De sidste 30 minutter var jo helt fantastiske, for der begyndte vi jo at spille det fodbold som vi kan. At vi kommer tilbage viser, at det her hold har en stor mental styrke. Da vi var kommet på 2-2, og de så fik en mand udvist, så var det som om, at vi fik to fordele, for her faldt alt på plads for os. Og når jeg uddeler roser til holdet, så skal specielt de to første indhoppere roses, for de leverede en fantastisk indsats.