Hørsholt: En sæson uden sidestykke

Hørsholt: En sæson uden sidestykke

Endnu mangler der syv spillerunder i Superligaen, men allerede nu kan F.C. København kalde sig for danske mestre anno 2011. At mesterskabet er afgjort så uhørt tidligt vidner naturligvis om, at det har været en sæson uden sidestykke i F.C. Københavns historie endsige i dansk Superligafodbold.

Det er nu niende gang, at vi står foran at løfte mesterskabspokalen, og det er en følelse, man aldrig bliver træt af. Forberedelserne til at opnå dette for tiende gang er allerede i fuld gang, og det kommer nok ikke som den store overraskelse, at vi her i F.C. København har ambitioner om, at vi i næste sæson skal runde et Danmarksmesterskabs-jubilæum med ti trofæer.

Vi er heller ikke bange for at melde ud, at vi i europæisk regi igen går målrettet efter at kvalificere os til gruppespillet i UEFA Champions League. Vi skabte historie med deltagelsen i 1/8 finalerne mod Chelsea FC, og de erfaringer vi har høstet i år, skal vi bruge i jagten på nye store europæiske triumfer.

Vi ved, at Ståle Solbakken og tre-fire spillerprofiler forlader klubben ved udgangen af denne sæson. Denne situation har vi kendt i et godt stykke tid, og arbejdet på at erstatte disse har pågået længe, hvilket allerede har resulteret i konkrete spillertilførsler, ligesom vi ved, at den træner, der skal føre os til nye store triumfer hedder Roland Nilsson.

Det ligger helt fast, at årets triumfer ikke er tilfældige. Vi har længe på det sportslige område med Carsten V. Jensen og Ståle Solbakken i spidsen arbejdet med strukturen omkring truppen og med en spillestil, der gør, at vi kan opfylde både nationale og internationale målsætninger over flere sæsoner.

Vi er meget bevidste om den store forpligtelse, der nu ligger i, at gøre det endnu bedre fremover. Der er en masse potentialer forbundet med F.C. København, som vi i fremtiden vil udnytte. Alle omkring F.C. København er i fuld gang med at kortlægge og prioritere de mange indsatsområder, og vi har aldrig før brugt så mange ressourcer og så meget energi på at forstærke F.C. København forretningsmæssigt. Jeg er sikker på, at det målrettede arbejde snarest vil blive synligt for alle, og at det vil være med til at sikre, at vi også i fremtiden kan leve op til vores meget høje ambitionsniveau.

Jeg vil gerne rette en stor tak til vores mange loyale fans og sponsorer, der har støttet os så fantastisk flot i denne sæson. En opbakning der har haft afgørende indflydelse på vores resultater både på og uden for banen. Vi glæder os til at give jer endnu flere store oplevelser fremover.

Med venlig hilsen

Anders Hørsholt