TK: Fantastisk stemning

TK: Fantastisk stemning

Thomas Kristensen: Vi kom flot igen

- Det var faktisk en svær kamp på en svær bane. Ovenikøbet kom vi bagud, men vi kom flot igen - og selvom OB med deres nederlag havde sikret os guldet, så giver det da guldet et ekstra pift når vi vinder. Jeg vil også gerne rose publikum for at skabe en fantastisk stemning...

Johan Wiland: Fedt at hjemtage sejren på egen hånd

- Det føles godt at have vundet mesterskabet. Vi startede ikke så godt, banen var ikke den allerbedste - men vi kom op i gear og fik så afgjort kampen til egen fordel. Selvom OB havde tabt, så er det jo fedt at hjemtage sejren på egen hånd.

Pierre Bengtsson: Imponerende at se, at der nu er 26 point ned til nummer to

- Det var skønt at få spilletid i dag, men det var da en lidt speciel oplevelse at vi allerede inden kampen var blevet mestre. Derfor var det nu alligevel godt at vinde kampen - og lidt imponerende at se, at der nu er 26 point ned til nummer to.

Johan Absalonsen: Fedt at være dansk mester

- Fedt at være dansk mester, og at være med til at vinde en titel! Jeg kom jo heldigvis på banen mens der stadig var noget at spille om, og det gør det jo kun til en endnu bedre oplevelse at vinde kampen.

Mikael Antonsson: Vi kæmpede os tilbage i kampen

- Det føles godt! Vi var nok ikke helt klar da kampen blev fløjtet igang, for vi kom hurtigt bagud 1-0, og der så vi ikke så gode ud. Men vi kæmpede os tilbage i kampen, hvilket ikke var banens skyld, og fik scoret de to mål der sikrede os en fortjent sejr - og nogle fortjente guldmedaljer!