Hjalte Nørregaard

Hjalte Nørregaard bliver assistenttræner

Hjalte Nørregaard bliver ny assistenttræner i F.C. København og stopper dermed som U19-cheftræner.

PC: Faglighed, erfaring og indsigt
”Hjalte er grundigt uddannet i vores filosofi og den metodik, der ligger bag, og han kan bidrage fra dag et med sin faglighed, erfaring og indsigt," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Samtidig ved han om nogen, hvordan kravbilledet er i F.C. København i hverdagen og til kampe."

"Han har stor spillererfaring både nationalt og internationalt og et indgående kendskab til vores spillergruppe, så vi ser meget frem til at få ham ind omkring førsteholdet på fast basis."

Hjalte Nørregaard har spillet 325 førsteholdskampe for F.C. København, næstflest af alle, og har trænet klubbens U19-hold siden 2018 med en kort pause i 2020, hvor han midlertidigt var cheftræner i tre kampe.

Hjalte: Glad og stolt
”Jeg er glad og stolt over, at klubben har peget på mig," siger Hjalte Nørregaard.

"Jeg kender staben og især Jacob Neestrup og Stefan Madsen gennem mange år på de samme træningsbaner, og vi har de samme grundlæggende ideer omkring spillet og er opdraget sammen som trænere."

"Vi har også mange gode faglige diskussioner, og jeg kommer til at støtte Neestrup og resten af staben alt, hvad jeg kan."

"Jeg ser meget frem til at blive en fast del af førsteholdet og træne nogle vildt dygtige spillere der,” siger Hjalte Nørregaard.

Neestrup: En vigtig brik
Cheftræner Jacob Neestrup ser ansættelsen af Hjalte Nørregaard som en vigtig brik i det daglige arbejde:

”Hjalte har haft stor succes i fire år som cheftræner for U19-holdet både i Danmark og internationalt i Youth League med en stærk spillerudvikling hele vejen."

"Han kommer med et friskt syn på spillet og en stor ro i sin personlighed. Samtidig er han altid meget ærlig og direkte med sine holdninger, så vi får gode input til at træffe gode beslutninger."

"Endelig er der ingen tvivl om, at alle FCK'ere kan identificere sig med Hjalte og hans historik i klubben. Det er også en fordel for hans arbejde i truppen, at der er en naturlig respekt omkring en mand, der har vundet seks mesterskaber og været anfører i klubben i lang periode,” siger Jacob Neestrup.