Christian Engell

FCK og Christian Engell stopper samarbejdet

F.C. København har dags dato stoppet samarbejdet med Christian Engell, der de seneste knap to år har haft ansvar for det sportspsykologiske område.

”Christian Engell har ydet en seriøs indsats hver eneste dag på Nummer 10, hen over en periode med mange forandringer både i truppen og i staben i F.C. København,” siger sportsdirektør Peter Christiansen og fortsætter:

”Med ændringen i det sportslige setup, har vi valgt, at vores veje skal skilles nu. Vi ønsker Christian alt det bedste fremover og siger endnu engang tak for hans store arbejde i det daglige,” siger Peter Christiansen.

Christian Engell blev ansat som Head of People and Culture i F.C. København den 1. december 2020 med ansvar for at lede det sportspsykologiske arbejde i klubben med reference til den sportslige ledelse.

“Min opgave de seneste to år har været at sørge for, at det aldrig bliver hverdag i Nordens fodboldflagskib,” siger Christian Engell.

"Hverdagen skal være umagelig, så vi konstant forbliver nysgerrige, modige og sultne. Det er jeg sammen med gode folk lykkes med. Men jeg har fuld forståelse for, at når en ny cheftræner kommer til, er det helt normalt, at han gerne vil sætte sit eget hold. Respekt for det. Og alt godt til Jacob, stab og spillerne,” siger Christian Engell.

Alle i F.C. København takker Christian for hans tid i klubben og ønsker ham held og lykke fremover.