Hent den nye FCK-app og kom helt tæt på F.C. København og dine fordele

Download den nye F.C. København-app iOS i Apples App Store eller til Android i Google Play. 

App Store knapgoogle play

Appen hedder "F.C. København" på begge tjenester

Log ind i appen med din eksisterende FCK Profil, eller opret dig med den e-mail du benytter til kort/billetter, for at tilgå dine fordele. 

Få direkte besked om nyt fra F.C. København
Den nye F.C. København-app erstatter VoresKBH-appen og løfter den digitale oplevelse, som alle fans og følgere har til klubben. 

Appen samler hele FCK-universet, dine produkter og fordele, og giver dig mulighed for at få notifikationer så snart der er nyheder fra klubben, nye videoer eller kamp-begivenheder. 

Adgang til FCK TV-videoplatformen
I den nye app får du via det nye FCK TV-univers et unikt indblik i klubben, spillerne og al den underholdning, som FCK TV over årene har været garant for. 

Du får selvfølgelig de nyeste interviews og kampvideoer, men vi har også udvalgt en del videoer fra arkivet, herunder de populære FCK TV-dokumentarer, som også findes på tv.fck.dk. 

Alt det kan du både se direkte på mobilen eller caste til dit TV - præcis som du kender det fra andre streaming-tjenester. 

Overblik over kommende kampe og resultater
I appen kan du se vores kommende kampe og nemt få overblik, hvor og hvornår vi spiller, samt en masse statistik, som vi ikke før har kunnet vise på vores platforme.

Du kan også se sæsonens tidligere kampe, resultater, matchfacts, statistikker mm.

Billetter, kort og fanfordele samlet ét sted
De fleste FCK-fans scanner kort og billetter digitalt i Parkens indgange og det kan du naturligvis også med den nye app. Under appens Wallet-funktion får du et samlet overblik over dine F.C. København billet- og kortprodukter, som du net kan scanne vha. appen, når du skal i Parken.  

VoresKBH-appen erstattes og udfases
F.C. København-appen erstatter VoresKBH appen, der udgår helt den 1. juli 2023. Vi anbefaler derfor, at du skifter til den nye app hurtigst muligt. 

App Store knapgoogle play

Appen hedder "F.C. København" på begge tjenester