Før Vejle: Vi går efter flere end 20.000

Onsdag aften er der pokalfodbold i Parken, når Vejle Boldklub er modstanderen i det første af to kvartfinaleopgør.

Kampen kan samtidig blive kamp nummer 23 i træk, hvor der er flere end 20.000 tilskuere på plads i Parken til en FCK-kamp:

”Udviklingen har været imponerende, og vi går efter at have flere end 20.000 på plads herinde i morgen. Hvis vi skal lykkedes med det, så er det i høj grad vores loyale sæsonkortholdere og abonnenter, der skal udnytte deres plads til kampen – enten ved selv at møde op eller ved at give andre muligheden,” siger Jacob Lauesen, direktør i F.C. København.

Håber rammerne matcher
Ser man på tallene for pokalturneringen, så har der kun to gange været flere end 20.000 til en pokalkamp i Parken ud over de finaler, der er blevet spillet her. Begge gange har været Derby mod Brøndby:

”Det viser, at der er kommet en meget stor base af F.C. Københavnere, der vil i Parken uanset om det er Superliga, Europa eller pokalturneringen FCK spiller i. Samtidig prioriterer den sportslige afdeling også pokalturneringen meget højt og derfor vil vi gerne have, at rammerne følger med. Derfor håber vi, at mange vil hjælpe os med, at vi får samlet flere end 20.000 onsdag aften,” siger Jacob Lauesen.

Hvis du ikke allerede har sikret dig en plads til kampen, så kan du finde den her: billet.fck.dk

Har du sæsonkort eller abonnement, så husk at du kan give din plads videre.