Fans i Fælledparken

Guld og grønne skove

Det er et privilegium at kunne fejre mesterskabet og feste i en fredet park i København, og det forpligter. Derfor inviterer F.C. København og Carlsberg i samarbejde til oprydningsdag i Fælledparken den 26. maj, dagen efter Guldfesten, for at fjerne noget af alt det plastikaffald, der i forvejen flyder i Fælledparken og i den danske natur.

Vi mødes på plænen foran Café-Pavillonen i Fælledparken søndag kl. 12:00.

>>> Se mere og tilmed dig på Facebook begivenheden her

Udover den fælles oprydning, byder FCK og Carlsberg på lækre forfriskninger, lidt godt at spise samt konkurrencer, hvor du blandt andet kan vinde en Carlsberg-cykel fra Velorbis og en FCK mesterskabstrøje.

Carlsberg: Vi har stærke planer for fremtiden

"Carlsberg har i foråret lavet det mest ambitiøse program for bæredygtighed i virksomhedens historie, og vi har haft en positiv dialog med vores partnere om programmet,” fortæller Jeppe Boel, Senior Marketing & Sponsorship Manager, Carlsberg DK.

”Det er ekstremt vigtigt, at institutioner som F.C. Købehavn går forrest sammen med Carlsberg om en bedre fremtid. Vi har stærke planer for fremtiden, og dette er blot første skridt.”

FCK: Også vores ansvar

”En del af vores ambition er at skabe livskvalitet for københavnerne og gøre byen bedre og mere bæredygtig. Vi ved, at der er gener for vores by og naboer, når vi holder store events, og vi har også et ansvar for, at der bliver ryddet op bagefter,” siger Katja Moesgaard, COO i F.C. København.

Så hiv dine (måske tømmermændsramte) venner med ud i det danske vejr og gør en vigtig forskel. Vi ser frem til en hyggelig stund i Fælledparken, som vi efterlader i endnu bedre stand end inden Guldfesten.

Program

(Mødested: på plænen foran Café-Pavillonen i Fælledparken - se efter Carlsberg-teltet)

12.00: Velkommen inkl. plan for dagen samt præsentation af dagens konkurrence, mad og drikke.

12.30: Fælles indsamling af skrald i Fælledparken.

13.30: Indsamling af skrald slutter. Vinderne af konkurrencen afgøres og offentliggøres.

14.00: Farvel og tak for i dag!

>>> Se mere og tilmed dig på Facebook begivenheden her
 

Kan vi gøre det lidt bedre? Probably.