Jan Gregus på træningsbanen i Dubai

Gregus: Det går fremad dag for dag

I dag er der præcis en uge til forårspremieren mod Brøndby i Telia Parken, og spillerne er lidt over halvvejs i træningslejren i Dubai:

"Det går fremad dag for dag, både hvad angår formen og det spillemæssige," siger Jan Gregus, mens han puster ud efter formiddagens træning. 

"Vi kunne se i den anden kamp hernede, at det går den rigtige vej, og vi kan stadig forbedre os på træningsbanen frem mod den tredje kamp hernede mod Shakhtar på tirsdag. Det er jo i kampene, vi spillere skal vise det. Vi ved også, hvad der venter på søndag, når der er derby, og det forbereder vi os selvfølgelig også på, og det er dér, hvor det først og fremmest gælder om at være klar," tilføjer Gregus.

Alle dage, hvor der ikke er kamp, er spillerne på træningsbanen om formiddagen, og der er også et fitnessrum på træningsanlægget, som jævnligt bliver benyttet, når man er færdig på fodboldbanen.

"Hver eftermiddag er mange af os også en tur i fitnessrummet på hotellet eller svømmer i poolen. Vi har også nogle møder i løbet af ugen, men der er da også meget fritid. Så kan man gå en lille tur eller sidde lidt på stranden og få lidt mere sol på kroppen i det dejlige vejr hernede. Vi prøver selvfølgelig at få mest mulig ud af turen, inden vi skal tilbage til kulden i Danmark!" lyder det fra vores slovakiske midtbanespiller.

Husk du kan se træningskampen mod Shakhtar Donetsk her på FCK.DK og på vores Facebook-side - det er på tirsdag kl. 13.00 dansk tid.

>> Her finder du din plads til pokalderbyet den 4. februar