Skov: En rigtig god holdpræstation

"Det var dejligt at vinde," udbrød Robert Skov spontant efter dagens testkamp mod Shakhtar.

"Vi møder et rigtig godt hold i dag med mange dygtige spillere, men vi leverer en rigtig god holdpræstation. Jeg synes, vi står godt og forsvarer os godt og holder dem nede på få chancer i forhold til deres styrke. Det er hold, man ikke bare tager bolden fra og løber op i den anden ende, men vi gjorde hvad der skulle til for at vinde."

Vores nye kantspiller havde en afgørende fod med i begge vores mål - i første halvlegs overtid endte en bold fra Skovs fødder i netmaskerne via en forsvarer, og kort efter pausen spillede han fornemt Peter Ankersen fri til 2-0-målet. Men det første var nu ikke et skud på mål...

"Jeg ser en af angriberne, der løber ind i feltet, så jeg knalder den bare over imod ham, og så bliver den rettet af og går ind. Dejligt at se den ende i netmaskerne!" sluttede Skov.

Peter Ankersen kunne ikke lige huske, om han tidligere har scoret på hovedstød...

"Lad os bare sige det var det første! Men vigtigst var, at vi leverer en solid præstation mod et rigtig godt hold. Vi var gode taktiske i dag, og det skal vi også være på søndag, når det bliver alvor mod Brøndby," konstaterede den målscorende back.